Vi elsker at spille

I min familie er vi vist det, som man kalder for vaskeægte spillefugle. Vi elsker i hvert fald at spille. Og vi elsker ikke bare at spille. Vi elsker også at konkurrere – altså som i ”at vinde”, når vi spiller 😊

Så det går altså ikke stille for sig, når vi dyster. Det er jo både ære og håneret, som står på spil.

Jeg tror aldrig vi forandrer os mht. spilleriet. Det ligger simpelthen bare så dybt i os, at der skal spilles, når lejligheden byder sig.

Det er stensikkert, at når vi samles, så går der sjældent mere end en halv time, før en eller anden har fundet det første spil frem. Og det er mere end sjældent, at man hørere nogen i familien sige nej til at spille.

Og vi spiller stort set alt. I vinterhalvåret er det ofte et godt brætspil, som vi finder frem. Mens det om sommeren ofte er en eller anden form for udendørs spil, som vi giver os i kast med. Og det kan stort set være alle slags spil, som vi giver os i kast med lige fra Ludo eller Partners til stigegolf eller rundbold. Vi er klar på det hele.

Pakkespillet

Det årlige pakkespil, når vi mødes til jul, er noget af et tilløbsstykke. Der er næsten flere gaver til pakkespillet, end der er under juletræet. Og der bliver virkelig gået til den. For det gælder jo om at få skrabet nogle pakker til sig, så man har noget at gå hjem med, når dagen er ovre.

Vi har dog lavet nogle regler for pakkespillet, som beskytter børnene lidt, så de altid er sikre på at få gevinst. Men i det store og hele er de faktisk lige så gode til at rane pakker til sig, som vi andre er. Gad vide, hvor de mon har det fra? 😊

 


Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *