Små trusser og bikinier

Som fotograf har jeg mange forskellige slags fotoopgaver, og jeg har valgt ikke at specialisere mig i noget særligt og i stedet fungere på allround basis, så jeg kan påtage mig stort set alle typer af opgaver. Altså når lige bortses fra deciderede portrætfotos, for den type fotografering har aldrig interesseret mig, og det er også nok derfor, at jeg ikke er udpræget god til portrætfotos.

Jeg udfører mange opgaver for diverse firmaer, der for eksempel har behov for at få fotograferet deres maskinpark, så de i en eventuel forsikringssag kan dokumentere, hvilke maskiner firmaet rent faktisk ejer.

I sidste uge fik jeg en helt ny type opgave, som jeg ikke har prøvet før. Det var en specialbutik for lingeri her i byen, som bestilte mig til at tage billeder fra en modeopvisning, forretningen havde arrangeret her i byen.

Det med mundvandet

Min kone grinede noget af mig og bemærkede, at nu skulle jeg jo passe på, at mundvandet ikke kom til at løbe alt for meget, når jeg skulle stå og kigge på lækre mannequiner kun iført smart og udfordrende undertøj. Uha da – de små og frække trusser de har på…

Det pudsige var, at indtil min kone kom med den bemærkning, havde jeg faktisk ikke tænkt over den side af sagen, men hun fik mig da til at glæde mig til opgaven, for når man er nået i den alder, hvor man med rette kan kalde sig midaldrende, kan det jo godt være forfriskende at kigge på sådan nogle unge og meget letpåklædte damer.

Badedragter og bikiner

Hvis du vil have et lille indblik i mine trængsler med de billeder, kan du jo taget et kig på det, jeg var udsat for 🙂

Badetøj

Og det var det også, må jeg indrømme. Jeg er da endnu så meget mand, at det bestemt var en nydelse at se de små sild komme vrikkende i udfordrende og sexede BH sæt ned ad catwalken, mens jeg fotograferede løs med et kamera, som jeg havde stillet på stativ for at sikre mig de bedst mulige optagelser.

Men jeg brugte også et håndholdt kamera for at få nogle spændende vinkler med i den samling, jeg skulle aflevere til lingeriforretningen. Indehaveren havde fortalt mig, at man ville bruge en del af billederne til at hænge op i forretningen, så kunder kan se, hvordan de enkelte stykker lingeri tager sig ud, når de er i brug.

Det kan jo godt være svært for en kunde at forestille sig, hvordan for eksempel et par små trusser ser ud i virkeligheden, når man står med dem som en stykke tøj, der bare hænger ned fra fingrene, havde indehaveren sagt til mig.

Så under udførelsen af min opgave skrev jeg mig bag øret, hvad billederne skulle bruges til. Derfor forsøgte jeg at få taget billeder, der på den bedst mulige måde viser, hvordan de enkelte stykker undertøj sidder på en kvinde.

Jo, det var en interessant og inspirerende opgave, men jeg kunne nu ikke lade være med at tænke på, at billederne af de velformede og slanke unge piger jo ikke siger ret meget om, hvordan et eller andet stykke undertøj vil sidde på en noget ældre kvinde, der måske oven i købet har en hel del kilo for meget på sidebenene. Men uha – det viser sig, at de er lige yummy!

Min egen favorit?

Ja nu bærer jeg jo altså ikke selv lingeri, vel? Men jeg kan sagtens sige et favoritmærke i forhold til at tage billeder: PrimaDonna!


Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *