Havesæsonen er skudt igang

Vi går snart en masse helligdage og forlængede weekender i møde, hvor der forhåbentligt bliver flot og lækkert vejr. Her i Nordjylland har vi allerede haft gode dage, hvor solen har været meget fremme. Det gør mig altid så glad, da jeg elsker at sidde i haven med en kold øl eller sodavand.

Da jeg var yngre kunne jeg aldrig drømme om at købe ting til haven, og jeg kunne slet ikke finde på at gøre noget ved ukrudt, plante blomster eller lignende. Men sådan forholder det sig slet ikke længere. Efter jeg er blevet ældre er jeg begyndt at tillægge min have mere og mere værdi. Faktisk er jeg begyndt at holde så meget af den, at jeg er begyndt at gå op i diverse planter, blomster og dekorationer til haven.

En af de ting, som jeg gerne vil have investeret i, er en haveskulptur. Man kan få dem i alskens farver og former, og jeg tror uden tvivl, at det vil pynte i haven. Det er så hyggeligt med skulpturer, da det giver haven mere liv og dynamik. Jeg har set mig lun på en haveskulptur i materialet polyresin, der giver skulpturen et granit look. Fordelen ved polyresin er dog bare, at det er væsentligt billigere end rigtig granit.

Jeg har ikke helt besluttet mig for, om jeg vil have en haveskulptur, der er stationær (om man vil), eller jeg vælger at investere i en skulptur med rindende vand. Jeg kan se fordele og ulemper ved begge dele – men jeg hælder nok mest til den stationære model. Grunden til dette er, at den er meget nemmere at vedligeholde.

Udover at der skal indkøbes lidt til haven, så byder sommeren og de kommende helligdage forhåbentlig også på masser af hygge med familien. Jeg glæder mig utroligt meget til at tænde op i grillen, og naturligvis også nyde en kold øl eller to med kammeraterne. Hvad med dig? Skal du have indkøbt en lækker haveskulptur også, eller er havehygge og dekorationer helt væk for dig? Lad mig høre fra dig i kommentarerne.


Disclaimer

One thought on “Havesæsonen er skudt igang

  1. Der er vist ingen tvivl om, at ens perspektiv ændrer sig lidt, når man bliver ældre. Det er vist de færreste unge mennesker, som vil betegne sig selv som deciderede havemennesker. 🙂 Men det er jo en hobby, som mange tager til sig, når de kommer lidt op i årene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *