Roadtrip fra Barcelona

Vi har netop booket billige flybilletter til Barcelona på rejsepriser.dk. Vi bruger altid deres service, fordi vi altid kan finde konkurrencedygtige priser på flybilletter, og også fordi de har en service ved flyforsinkelse, som vi har brugt flere gange. Alt sammen vigtigt for os.

Nye oplevelser med billige flyrejser

Som familie holder vi meget af at tage et sted hen, leje en bil og tage ud i det blå. Vi har endnu ikke gjort det i Spanien, men vi har gjort det i USA, Italien og Tjekkiet, så vi har da noget erfaring. Vi ser denne rejsemåde som en måde at være sammen som familie på, og det giver nogle helt andre oplevelser end blot at være det samme sted hele ferien.

Gode tips til roadtrip

Vi har her samlet nogle gode tips, som du måske kan bruge:

 

  • Pak smart. Udover dit tøj og toiletsager er der nogle ting der er rare at have med. En førstehjælpskasse, vådservietter til når noget er fedtet, lader til din mobiltelefon samt snacks. Det kan være müslibarer, frisk frugt, nødder etc.
  • Find ud af, om bilen, I kører i, har navigation. Alternativt kan du bruge din mobiltelefon. Husk at finde ud af, hvordan du kan tilpasse din dataplan til udlandet.
  • Hav forskellige lege. Det kan være at gætte titler på den musik, I hører i radioen – eller måske kunstneren. Det er sjovt, og det er noget, der er godt at få tiden til at gå godt med.
  • Byg pauser ind. Få noget frisk luft, og stræk benene. Man kan blive træt, hvis man sidder i bilen for længe. Selv en lille pause frisker op.
  • Læg sightseeing ind i jeres planer. Se de byer, I passerer gennem. Hav middag på en lokal restaurant og se, hvad der ellers foregår i byen.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *