Internet fra Hiper og Fullrate

Jeg havde længe frygtet, at internettet ville blive en dyr omgang i vores nye bolig. Med to teenagere og mig selv som arbejder hjemmefra, er der altid belastning på internettet. Herhjemme skal internettet nemlig kunne holde til surfing på de sociale medier, spil på vores Xbox, uploading og downloading af større filer og gennemlæsning af e-mails. I min søgen efter den helt ideelle internetløsning, som tilmed var til at betale, faldt jeg hurtigt over de to populære udbydere Hiper og Fullrate. Disse to virksomheder udbyder hver især perfekte bredbåndsløsninger alt efter behov. I denne artikel kan du læse mere om de erfaringer, jeg gjorde mig i min søgen efter det ”perfekte” internet, samt hvordan du selv kan vurdere, hvilken internetløsning som er den bedste for din familie og dens individuelle behov.

Hvilken bredbåndsløsning er bedst for din familie?

Det kan være svært at finde det helt rigtige bredbånd, som kan holde til din egen og familiens belastning. Herhjemme går bølgerne højt, hvis internettet er ude af drift, hvorfor jeg har ledt med lys og lygte for at finde et lynhurtigt bredbånd, som kan holde til en familie med teenagerbørn og en hjemmearbejdende mands brug af internettet. Når du skal finde det internet, som passer til din familie, er der en række faktorer, som du kan overveje.

Først og fremmest bør du overveje, hvor mange computere der skal være på nettet af gangen. Herhjemme har alle i familien sin egen computer, hvorfor vi har 4 computere, som skal kunne være på nettet på samme tid. Dette er en stor mundfuld, hvorfor vores internet skal kunne trække langt flere computere end hos en studerende, som bor alene. En god grundregel er, at du skal have mindst 4-6 Mbit per computer.

Dernæst bør du overveje, hvad du og din familie skal kunne lave på internettet. Det er især fire ting, som du bør være opmærksom på, når du overvejer bredbånd og hastigheder, herunder: streaming af film, musik, spil over nettet, hyppig download/upload af store filer. Hvis du kan sætte flueben ud fra flere af disse, kan dit internet hurtigt komme på overarbejde, hvorfor det skal kunne trække meget.

Nedenfor kan du læse mere om de to mest populære bredbåndsløsninger fra Fullrate og Hiper, almindeligt bredbånd, også kaldt kobberforbindelse, samt fibernet. Derudover kan du læse, hvordan to helt forskellige internetløsninger kan være perfekte for to forskellige familier.

Fibernet til den store børnefamilie

At min familie består af to teenagere og en hjemmearbejde mand, sætter store krav til internettet og dens hastighed. For at sikre en passende internetforbindelse i hverdagen kan vi altså ikke tillade os at ”nøjes” med den mindste pakke. Efter at have foretaget en research på de hurtigste internetløsninger fik jeg hurtigt fibernet fra Hiper i tankerne. Med fibernet fra Hiper får vi hele 1.000 Mbit om måneden, hvilket gør vores internet knivskarpt, uanset hvor mange enheder som bruger nettet samtidigt. Fibernetforbindelsen er den type internetforbindelse i Danmark, som er mindst udbredt – men som også er aldeles attraktiv. For at få fibernet i boligen kræver det, at dit boligområde har accepteret forbindelsen, da denne form for internet bliver transporteret via lyskabler og ikke kobberkabler ligesom det traditionelle bredbånd. Lyskablerne gør, at dit internet transporteres med lynets hast og dermed er lynhurtigt for hele familien.

Med en rabatkode fra Rabatbanditten.dk blev købet af fibernet en billig fornøjelse, hvorfor vi for kun 299 kr. om måneden får det lynhurtige bredbånd.

Kobbernet til den enlige eller den studerende

Selvom fibernet er den ideelle løsning til store børnefamilier som os, der bruger internettet meget, findes der andre gode løsninger til mindre familier eller enlige. Hvis du er studerende eller enlig, kan du sagtens få hurtigt bredbånd til færre penge via almindeligt kobbernet. Med en rabatkode fra Rabatbanditten.dk kan du få godt og hurtigt internet fra Fullrate for kun 199 kr. om måneden, perfekt til små familier og enelige. Derudover kan du hos Fullrate ligeledes finde et stort udvalg af gode tilbud på mobilabonnementer og TV pakker, så du kan samle dine elektroniske abonnementer ét sted og slippe for mange forskellige regninger på mange forskellige platforme og dermed spare både tid og penge.


Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *