Priser på rejser

Hvor mange gange har vi ikke hørt det: ”regn, blæst og udsigt til kuling fra syd og sydøst”? Jeg er rimeligt træt af altid at høre om stærk blæst og regn. Og når der så også kommer udsigt til kuling, ja, så kan jeg bare ikke lade være med at ønske, at jeg boede et eller andet sted på kloden, hvor vejret er godt. Måske et sted nede i Sydeuropa. Måske et sted i Asien.

Bedre vejr

Livet må da være nemmere der, hvor vejret er lunt og godt. Man skal ikke pakke sig ind i flere lag, inden man går udenfor. Man kan bare tage shorts, t-shirt og flipfloppere på. Ingen store uldsweatre, der kradser. Ikke nogen vandtætte vindjakker. Ikke nogen store støvler, som det tager flere dage at få tørret, når man har været ude og gå med dem på.

Jeg tror, jeg vil gøre noget ud af min tanke. Jeg vil undersøge mulighederne for at flytte væk. Måske permanent. Eller måske bare i nogle måneder hvert år. Det kunne da være lækkert at bo et sted, hvor der er lunt og smukt i vintermånederne, og så komme hjem til et Danmark i forårsflor og, så nyde sommeren og det første efterår her. Lyder det ikke, som en god plan?

Rejse billigst muligt

Jeg tror et af de steder, som jeg kunne overveje at flytte til, ville være Thailand. Jeg skal lige undersøge, hvad et par flybilletter til Thailand koster, inden jeg kaster mig dybere ind i projektet. Det er jo et smukt land. Men det politiske styre? Ved det ikke. Måske bare en ferie dertil. Hvis jeg kan finde billige flyrejser på https://www.rejsepriser.dk/ dertil, så kan jeg få et førstehåndsindtryk. Og derefter tænke mere realistisk.

Jeg finder min IPad frem og begynder at lede efter flybilletter til eksotiske steder. Trangen til at komme væk er meget stærk – og jeg er jo vant til at tage på rejser hvert eneste år.


Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *