Lækker service

Jeg havde brug for en ny arbejdshest. Altså ikke en hest, men en lap top, som kan klare, at jeg bruger den i flere timer dagligt uden at have adgang til strømforsyning. Batteriet skal kunne trække mange timers brug. Og det var et problem for mig at finde en lap top, der kan det. Jeg havde spurgt adskillige bekendte om hvilken lap top jeg skulle købe.

Skal kunne en del

Jeg havde sådan set kun to kriterier: Den må ikke veje særligt meget, og så skal den være hurtig. Jeg fik da også en masse gode råd om, hvad jeg skulle se efter. Og spørge efter. Jeg kiggede på forskellige, nye modeller i store forretninger. Forsøgte at komme i kontakt med dem via deres Live Chat for at få svar på nogle konkrete spørgsmål. Det var bare ikke helt så nemt som man tror. I mange af de store butikker skulle jeg vente i lang tid, før der kom svar på Live Chatten. Nu er jeg normalt et tålmodigt menneske, men da jeg havde ventet i en halv time på et svar, afbrød jeg forbindelsen. Ok, det var en stor forretning, og deres live-chat-folk har sikkert supertravlt. Men en halv time? Nej, videre til den næste.

Få passet den Live Chat!

På et tidspunkt blev jeg træt af at vente på svar fra de store butikker og begyndte at søge efter en lap top på andre steder. Jeg fik forvildet mig ind til en forretning, som solgte, brugte lap tops. Hvorfor ikke? Behøver det at være en ny lap top, jeg køber? Egentlig ikke. Jeg kunne også se, at jeg kunne få en god lap top til halvdelen af, hvad jeg troede, jeg skulle betale. Fik fat i deres Live Chat og fik hurtigt svar på mine spørgsmål. De var faktisk temmelig hurtige – og svarede på spørgsmålene, jeg stillede. Ikke på de spørgsmål, de antog, at jeg ville stille. Jeg købte min nye arbejdshest hos dem.


Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *