Bondegårdsferie er god forandring for de fleste

bondegaardsferieNår I trænger til lidt forandring og gerne vil på afstand af hverdagens stress og jag, og samtidig gerne vil prøve en anderledes ferie, skal I vælge en bondegårdsferie. På en bondegårdsferie er der aktiviteter for både børn og voksne, så I kommer ikke til at kede jer, når turen går afsted mod bondegården på ferie. I kan komme til at opleve hyggelige bålaftener med snobrød og bålpopcorn, rideture ud i naturen, malkning af køer og pasning af store og små dyr på gården. Vi har enormt mange forskellige dyr på bondegården, som I lærer at kende under jeres ophold hos os. De større dyr tæller køer, heste og grise. De lidt mindre er får og geder, og de helt små er kaniner og katte. Alle dyrene er vant til mennesker, så du kan trygt lade dine børn passe dyrene og der er ingen fare når de er i nærheden.

I vælger selv, hvilket fokus I ønsker at have på jeres ferie, så strikker vi jeres personlige bondegårdsferie sammen når I booker, så I får den perfekte og anderledes oplevelse som familie eller som par. Allerede ved bestillingen af jeres bondegårdsferie kan I booke jeres aktiviteter hos os, så I blot roligt skal møde op på bondegården og så begynder ferien.

Vores bondegård er godkendt til bondegårdsferie og er at finde i Landsforeningen for Landbo-turismes oversigt over godkendte gårde. Derfor kan I trygt vælge vores gård til jeres næste bondegårdsferie, når I vil ud og opleve noget nyt og afprøve jeres evner i det danske landbrug.

Det at komme ud fra hverdagens rammer og prøve en helt anderledes ferie er sund forandring for både sjæl og krop. I kommer til at opleve et andet tempo på bondegården, hvor ting tager den tid det tager og I er her for at hygge jer og slappe af samtidig med, at I oplever stemningen og arbejdet på en bondegård. Hvad end I er et par, eller en børnefamilie der søger en aktiv ferie, vil en bondegårdsferie give jer den optimale ferieoplevelse.

 


Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *