En god forandring

Forandring kan være en god ting. Men behøver ikke altid, at være det. I dette tilfælde viste det sig dog, at forandring virkelig var noget, som skabte en positiv merværdi for vores firma.

Det hele sagen i bund og grund drejer sig om, er vores it-system, som sidste år kunne fejre rund fødselsdag. Ti år blev det til. Men nu var fødselaren altså også ved at være noget slidt og trængte efterhånden gevaldigt til en hjælpende hånd.

Ti år er i mange tilfælde rigtig lang tid for et it-system. Udviklingen går rivende stærkt og systemerne bliver nødt til at følge med. Ellers halter alle bagefter i en travl hverdag og kan derfor ofte ikke opfylde givne målsætninger og planer i en virksomhed.

Og nu var tiden altså også kommet og beslutningen var truffet: Det gamle system skulle skiftes ud med et nyt, moderne og tidssvarende it-system. Så nu kunne jagten på en leverandør, med ekspertise og kompetence til at løse opgaven, gå ind.

Efter længere tids søgen, adskillige møder og drøftelser faldt vores valg på en mindre nordjysk it total leverandør. Og det har vi efterfølgende absolut ikke fortrudt. Vi har fra starten følt os i trygge hænder og er i hele forløbet omkring etablering af det nye system blevet løbende informeret og adviseret om projektets status og fremskridt. Og i sidste ende har det nye system til fulde levet op til vores forventninger og mere til.

Vi er netop nu i gang med en længere proces omkring en effektivitetsanalyse af virksomheden efter indførslen af det nye system. Men jeg tror ikke, at der kan være megen tvivl om udfaldet af den analyse. Alle og enhver med deres gang her i firmaet kan se, at alle de dagligdags rutiner og gøremål igen fungerer optimalt. Det er igen blevet en fryd at gå på arbejde.

 


Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *