Ekstra lagerplads

Er tiden kommet, hvor du trænger til forandring og eks. skal flytte fra hus til en mindre bolig, får du brug for lagerplads til dine møbler, ting og sager. Med et depotrum lejet hos os, kan du tryg opmagasinere dine ejendele så længe du har behov for det. Det kan også være du står og skal flytte til udlandet i en periode og har brug for lagerplads til opbevaring af dine møbler, køkkensager, tøj o.lign. ting og sager imens du er væk.

Det kan være en kæmpe fordel at spare opbevaringsplads i hjemmet ved at tilkøbe lagerplads til de ting du ikke bruger så ofte. Det kan være familiens ski-udstyr, vandsport-udstyr, både eller andre større sager, som kun er fremme i visse sæsoner.

Med din egen nøgle kan du komme og gå som du vil inden for lagerets åbningstid. Vi har en bred åbningstid, som gør det muligt at færdes i depotrummet en stor del af døgnet. Sikkerheden er i tip hos os, med en god tyverisikring og der gives kun adgang til folk med et faktisk ærinde til deres depotrum. Når du flytter dine ting ind i rummet kan du komme i bil, med trailer eller i lastbil. Du kan købe så meget lagerplads du vil, så det matcher dit behov for opbevaring i et depotrum.

Inden du opmagasinerer dine ejendele hos os, skal du huske at tjekke op på dine forsikringer. Hvis du ønsker, at dine sager skal være forsikrede under opbevaringsperioden hos os, skal du sørge for at have din indboforsikring i orden, da det er den der dækker ved eventuelt indbrud eller skade på dine opmagasinerede sager.

Alle vores depotrum og lagerplads er med gulvvarme og er alle opvarmede, så dine sager og møbler opbevares tørt og varmt hos os. De opvarmede rum sikrer dine ejendele optimale forhold under opbevarings tiden hos os.  Læs mere om vores lagerplads på http://aalborglagerrum.dk/.

 


Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *