Sexlegetøj test

Markedet med sexlegetøj bliver konstant oversvømmet med nye vibratorer, dildoer og alverdens andre sexartikler. Problemet er dog bare, at det bestemt ikke er alt sexlegetøjet, som er lige godt. Vi har kigget nærmere på 2 vibratorer, som er anderledes og meget populære.

BBold vibrator

BBold er en lækker kvalitetsvibrator til både nybegynderen og den mere erfarne. Trods dens forholdsvis store ergonomiske design, er BBold fjerlet og nem at styre rundt med. Den har en stor knap i bunden, hvor du på den ene del tænder og slukker og på den anden justerer vibrationerne.

Der er 7 vibrationsniveauer i alt, hvor de første tre er almindelige vibrationer og de næste 4 er forskellige former for pulserende vibrationer. Vibrationerne placerer sig et sted midt i mellem og er ikke de kraftigste af slagsen, men med en pænt god “buzz”.

I stedet for at være helt rund i spidsen, har BBold vibrator en indadbuet fordybning, som gør den nemmere at placere omkring klitoris for endnu større nydelse. Vibratoren er genopladelig via usb-stik. Bare oplad den i 4 timer, og så er den klar til brug. Og så er den vandtæt, så du kan sagtens tage denne skønne vibrator med i bad. Længde: 19 cm.

Bullet vibrator

Klitorisvibratoren RO-80mm Rechargeable er, trods sit usexede navn, en særdeles effektiv lille sag. Denne type af vibratorer kaldes ofte for “bullets” eftersom de mest af alt minder om patroner. Denne bullet vibrator er kun 8cm lang, og dermed perfekt til håndtasken. Den er lavet i ABS plast, og det betyder at den er helt fri for phthalater! Et minus er, at den ikke er vandtæt, så vi anbefaler, at du rengører den med en fugtig klud med sæbe, eller sexlegetøjsrens. RO-80mm Rechargeable kan oplades gennem et USB-stik, hvor smart er det ikke?

 RO-80mm Rechargeable kort fortalt

  • Genopladelig via USB stik (Holder i 2 timer fuldt opladt)
  • Phthalat rfri
  • Ikke vandtæt
  • 30% mere kraft ifht. dens forgænger RO-80mm
  • 7 vibrationsniveauer
  • 8cm lang – nemt og praktisk til håndtasken!
  • Ikke støjsvag

Der findes alverdens sexlegetøj, og det kan være svært at svare på, hvad der er godt, og hvad der er skidt, da det er en smagssag. Uanset hvad, så kunne ovenstående Bullet vibrator være en mulighed, hvis du er i tvivl.

Elskovsgynge

Er I et par, så bør I overveje en elskovsgynge, som for alvor kan sætte gang i sexlivet. Se de mange sexpositioner i elskovsgynge som passer til alle par, der trænger til at afprøve nye sexstillinger. Når du hænger i luften med spredte ben, er det kun fantasien, der sætter grænser.


Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *