Forsinkelser og charterrejser

Der var rigtig mange diskussioner i familien, inden i tog afsted på efterårsferie. I havde besluttet, at I ville til udlandet i børnenes ferie. Men I havde ikke besluttet, hvor I skulle rejse til. Og naturligvis havde I heller ikke planlagt efterårsferien. Så det blev noget med at lede efter charterrejser med fly og hotel i sidste øjeblik.

Spanien

I var umådeligt heldige at finde en charterrejse til Spanien. Der var næsten udsolgt overalt. I søgte ellers efter charterrejser til Tyrkiet. Ha. Alle rejser dertil var total udsolgt. Intet håb om at komme til Tyrkiet. Efter mange timers søgen på internettet efter billige rejser til Tyrkiet, så opgav I. Og begyndte at se på andre rejser ned til syden og solen. Og ved et heldigt uheld fandt I så den billige rejse til Spanien. I kunne få en uges ophold i Malaga, som kostede det samme som jeres madbudget i den uge. Ikke så mange penge. I bookede rejsen med det samme. Og I fik hurtigt en bekræftelse på, at I skulle på ferie i børnenes efterårsferie.

En helt almindelig charterrejse

Det var en ganske almindelig charterrejse. Ikke noget med, at I selv skulle sørge for et eller andet. Den eneste forpligtigelse, I havde, var, at I skulle møde op til tiden i lufthavnen. Og det gjorde I selvfølgelig. Det gør man da! Man holder ikke et helt fly af rejseglade gæster tilbage, fordi man ikke kunne komme ud af sengen den tidlige morgen. I mødte op – og hvad sker der? I bliver tjekket ind ved skranken i lufthavnen – og får at vide, at der vil være 2 timers flyforsinkelse. Irriterende at skulle vente i to timer på en afgang. Men sådan er det sommetider, når man rejser. I tog det med godt mod og en del humor. Kunne I gøre andet? Egentlig ikke. I kunne have brokket jer. Men når det nu bare handler om at få en god uge i sol og varme, så er brok helt forkert.


Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *