Modetøj til den unge politiker

Hvis du er en af de mange unge, der godt kan lide politik – og måske går rundt med en lille politiker i maven – så er denne artikel for dig. Jeg vil ikke gå ind i selve ideologierne, da de står for egen regning, men jeg vil dog hjælpe dig med tips til påklædningen. Når man skal kommunikere et vigtigt budskab, og gerne vil fremstå autoritær, så er påklædningen vigtig.

Hvis du tager et kig ud i det politiske landskab, så har de fleste politikere en ting til fælles; respektabel og moden påklædning. Du ser sjældent dine foretrukne politikere iført fodboldtrøjer eller store sweatshirts. Her handler det om at symbolisere seriøsitet og modenhed. Det skal du naturligvis også udstråle, hvis du gør dig nogle forhåbninger om at udleve drømmen som politiker.

Start i det små

Du kan nemt komme i gang med at opbygge en politiker-godkendt garderobe – og det behøver ikke koste mange penge. I dette afsnit kan du læse nogle håndgribelige tips til hvordan du kan finde modetøj til unge, der udstråler modenhed, seriøsitet og autoritet.

Det første du skal have et stort udvalg af, er naturligvis skjorter. Alle politikere går i skjorter – og det skal du, som aspirerende politikerhåb, da også. En skjorte udstråler ’business’ og er som skabt til den politiske verden. Jeg ville kigge på mærker som danske Minimum eller Selected, da de laver klassiske skjorter i mange forskellige farver. En ting der er værd at huske på, er at skjorter ikke nødvendigvis skal være kedelige. Du kan sagtens tilføje din egen personlighed til valget af skjorte.

Nu hvor du har skjorten på plads, skal du have fat i nogle bukser. Her kan både jeans og herrebukser bruges, da det blot er et spørgsmål om at tilpasse stilen. Et par lyse, klassiske jeans kan se rigtigt flotte ud sammen med en skjorte – og kan uden tvivl give dig en autoritær udstråling. Jeg kan dog se, at de fleste politikere har jakkesæt på til hverdag, og det har uden tvivl den fordel, at du ikke behøver bekymre dig om at finde hverken bukser eller jakke frem. Det er ligesom bestemt for dig.

Kilde: Novaindex.com firmaoversigt


Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *