Godt bærbart grej tak

Som assurandør kommer jeg ud til flere forskellige kunder hver eneste dag, og jeg har både private kunder og erhvervsvirksomheder i det distrikt, som jeg dækker. Jeg har været i faget i så mange år, at jeg kan tænke tilbage på den gang, da jeg kørte rundt i bilen med adskillige ringbind med papirer på de forskellige forsikringstyper, vi har i selskabet, ligesom jeg selvfølgelig også skulle have prislister med ud til kunderne.

I mine øjne har det været en kæmpe stor lettelse, at vi nu kan nøjes med at have en lille bærbar computer med ud til kunderne og så endda have betydeligt flere data med, end det var muligt i de såkaldt gode gamle dage, da man ikke havde bærbare computere.

I en del år måtte jeg dog tage hensyn til computerens batteri og spare mest muligt på strømmen, så der også var liv i den bærbare, når jeg var ude hos dagens sidste kunder. På et tidspunkt fandt jeg sammen med min overordnede ud af, at det ville være en god ide med et ekstra batteri til bærbar, så jeg i løbet af dagen kunne skifte et batteri, der var ved at være tømt for strøm. Det kan jeg heldigvis købe på nettet lige her.

Det var bestemt også en lettelse, for nu behøvede jeg ikke længere tænke på at slukke for den bærbare med det samme, jeg var færdig med at vise kunden et eller andet på den. Der skete jo også en teknisk udvikling, der blandt andet gjorde, at batterier til bærbare computere blev en hel del billigere, end de havde været oprindelig, og heldigvis for os assurandører var det et område, som vores forsikringsselskab ikke ønskede at spare på.

Tit tænker jeg også tilbage på den hastighed, som sådan en bærbar computer kunne præstere for år tilbage. I dag er det noget helt andet, fordi de nyere modeller har en langt hurtigere processor, og i vores selskab er det heldigvis også god latin at indkøbe ekstra ram til computer, så den reagerer så hurtigt som overhovedet muligt. Det er en god fornemmelse at sidde hos en kunde og kan lukke den relevante side op, så den kommer på skærmen i løbet af et splitsekund. Og det er selvfølgelig også nødvendigt, for i dag er så godt som alle mennesker jo vant til, at computeren fungerer på den måde.

Vi har i selskabet en fast leverandør af reservedele til computer, og jeg har selv i flere omgange oplevet at få en rigtig god vejledning og service fra det pågældende firma. Sidst jeg var i kontakt med den sælger, som jeg har talt med flere gange tidligere, lykkedes det ham at overbevise mig om, at jeg skulle have en adapter til bærbar, så jeg kan lade computerens batteri op, mens jeg kører i bilen mellem to kundebesøg.

Den har jeg nu brugt i flere uger, og i den periode har jeg slet ikke haft behov for at skifte batteriet ud i løbet af en arbejdsdag, så nu bruger jeg kun mit ekstra batteri som en reserve.


Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *