Lån penge nu og her

Det er vel sjældent at bruge penge lige på det andet. Hvis det sker, er det nok, fordi du har set en ting et sted, du virkelig ønsker, men du har brug for pengene lige nu. Normalt kan du vente 1 til 2 dage på pengene og så købe, hvad du har set. Der er naturligvis ingen regel uden undtagelser.

Ja, det kan gøres inden for et par timer for at få nogle penge på kontoen. Du har mange muligheder. Man kan muligvis bede familie eller venner om et lån, men mange ønsker ikke at involvere dem i ens økonomiske situation, eller hvad der er så vigtigt, at man bør bruge nogle penge på en pludselig indskydelse.

Lån uden om banken

Du kunne prøve at gå ind i din bank og se, om det er muligt at tale med en bankmand og forklare her, hvorfor du har brug for penge lige nu. Men du skal nok ikke forvente at få et lån hvis pengene er til et forbrug som banken tror du kan vente med at købe. Men hvis det er fordi bilen skal på værksted, en tand er brækket, eller brillerne er gået i stykker, er det måske muligt at låne penge lige nu. Lån uden om banken er derfor en rigtig god ide.

Endelig er der også mulighed for at finde et finansieringsselskab online. Næsten alle virksomheder udbetaler lånet 1-2 dage efter, at låneaftalen er blevet underskrevet. Nogle kan dog udbetale pengene samme dag. Det kræver, at lånepengene er blevet godkendt her og nu, og at låneaftalen er blevet underskrevet og fremlagt inden middag. Kl. 10.00, og de har samme bank som finansieringsselskabet har en aftale med, som for det meste er Nordea.

Da der er mange forskellige finansselskaber på internettet, er det ikke muligt at beskrive alle, men kun beskrive de mest almindelige krav til låntager. Det bedste krav er velsagtens, at du kan låne penge billigt online uden sikkerhed på internettet, men mere om det herunder.

Krav for at låne penge med det samme

I langt de fleste virksomheder kan man ikke få et lån, hvis man er registreret på forsøgsstadiet. (RKI) eller Debitorregistret. Alle har et krav på deres alder, som varierer mellem 18 og 25 år. Alle har brug for dansk statsborgerskab, Dansk registreringsadresse og dansk socialsikringsnummer, dansk bankkonto, og nu er NemID også blevet et krav.

I forhold til din indkomst er der en stor forskel i, hvor meget hvert finansieringsselskab kræver, og nogle er en fast årlig indtægt på 140.000 kr. i andre koster det 225.000 kroner. Også her kan der være forskelle mellem det, der kaldes fast indkomst. Nogle yder kun lån, hvis indkomsten er løn, førtidspensionering eller pension, mens andre ikke yder lån, hvis indkomsten er en pension. Hvis indkomsten består af arbejdsløshed, kontanthjælp eller SU, kan det være lidt vanskeligere at finde et lån, men ikke umuligt.

Fordelen ved at bruge penge på internettet er, at man på intet tidspunkt må forklare, hvad pengene vil blive brugt til, eller fremvise budget eller anden form for dokumentation, men det skal noteres på en kopi til lønsedlen, og der skal lægges skat til låneaftalen, hvis der er tale om større lån.

Den ulempe, lån penge nu og få dem med det samme hos LÅN-PENGE.SITE. De lån, der er en del dyrere end et almindeligt banklån, men hvis vi ser på de simple krav, og at helt ukendte personer uden dokumentation, er det måske forståeligt nok. Det er imidlertid vigtigt, at man ikke låner mere, end man har brug for, og at man har råd til at tilbagebetale.


Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *