Jobbi.dk gør det lettere at finde fritidsjob

Hvis du drømmer om at være din egen chef og tjene penge på småjobs indenfor alt fra babysitning til dyrepasning og havearbejde, så ser fremtiden lys ud for dig, der gerne vil have alsidighed og fleksibilitet i dit fritidsarbejde. Mange familier og privatpersoner mangler nemlig hver dag din hjælp til blandt andet hus- og havearbejde, pasning af børn og dyr eller lektiehjælp, og i samarbejde finder I selv frem til den løn og arbejdstid, som passer begge parter bedst.

Mangler du hjælp til opgaver eller vil du tjene penge på småjobs?

Hvad enten det er dig, som søger hjælp til opgaver i hus og have, til babysitning og hundeluftning eller om du er den, der leder efter fritidsjobs, så har forbindelsen mellem de to parter aldrig været bedre.
Jobbi.dk gør det lettere at finde fritidsjob end nogensinde før, da hjemmesiden som deleøkonomisk platform let skaber kommunikation mellem dig, der søger fritidsjobs, og til dem, som søger hjælp til diverse opgaver.

Jobområder

Jobbi.dk kan du finde opgaver hos familier og privatpersoner indenfor alt fra både babysitning, havearbejde, rengøring, lektiehjælp, dyrepasning samt diverse håndværksopgaver som bygge- eller malerarbejde med mere. Hvis du kan bruge en ekstra indtægt og har evner eller nysgerrighed for et eller flere af nævnte opgavetyper, så tag en tur forbi Jobbi.dk og se de mange ledige opgaver og skab kontakt allerede i dag.

Vær din egen chef og administrer din egen tid og opgaver

Uanset hvad du ellers laver til daglig, er den måske allerstørste fordel ved fritidsjobs gennem Jobbi.dk, at du selv er herre over din egen arbejdstid og hvilke opgaver du gerne vil tilbyde din hjælp til. Først og fremmest opretter du bare en jobprofil med navn og billede samt en beskrivelse af, hvad du gerne vil tilbyde din hjælp til. Sådan kan de familier, der søger din hjælp, finde frem til netop dig og så er kontakten skabt.
Omvendt kan du på samme måde oprette dig som bruger og lægge de opgaver op, som du har brug for hjælp til. På den måde kan jobsøgende bladre mellem et utal af forskellige opgaver, tage kontakt og selv aftale arbejdstider og løn.

Find jobs over hele landet

Hvad end du bor i Thy, Sønderjylland eller Storkøbenhavn er der masser af fritidsjobs at finde og helt sikkert også de jobs, hvor netop du er den allerbedste kandidat. Filtrer din søgning og opret en målrettet profil, så du dukker op hos dem, der søger netop din arbejdskraft.

Få mere erfaring

Hvis du ønsker mere erfaring og et udvidet cv indenfor alt fra lektiehjælp til hus- og havearbejde, så er det oplagt at benytte Jobbi.dk til enten at prøve kræfter med nye opgaver eller få blot endnu mere erfaring med det du er god til. Inden du ser dig om, kan du være blevet ekspert i vinduespudsning, snorlige hækklipning og forskelligt håndværksarbejde, da de alsidige opgavetyper giver dig alsidige kompetencer til dit fremtidige arbejdsliv. Opret en profil på Jobbi.dk allerede i dag – det har aldrig været lettere at finde fritidsjob.


Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *