Hamburg med fly

Min brors kæreste kommer fra Tyskland. De har været sammen i 2 år nu, og vi har lært hinanden at kende godt. Forleden spurgte hun, om jeg og min mand ville tage med dem en tur til Hamburg. Hun ville gerne have lov til at vise os nogle af de steder, hun er glad for i den by. Min bror og hun skal afsted i slutningen af måneden, så hvis vi har lyst, så kan vi komme i nogle dage. De skal være der helt frem til juni. Det var sødt af hende at spørge mig.

Billige fly til Hamburg

Desværre måtte jeg fortælle hende, at jeg har meget travlt, og derfor kun kan komme i en weekend. Hvis jeg har heldet med mig, kan jeg måske få fri enten mandag eller fredag op til en weekend, så tingene ikke skal hastes igennem. Min mand er selvstændig og kan tage fri, når det passer ham.
Hun sagde, at det ville være super. Hvis vi kunne komme en lang weekend i løbet af maj, så vil det være perfekt. ”Du skal ikke tænke på at finde hotel eller noget, I bor hos os!” Det lød næsten som en ordre. Nå, jeg kunne komme med spydige bemærkninger om kommandoer. Hun er virkeligt sød. Jeg skal derfor kun tænke på at finde flybilletter til Hamburg.

Jeg har fundet ud af, at der er pladser på flyene op til og lige efter weekenderne i løbet af maj, så jeg skal bare lige have fundet ud af, hvornår min husbond tænker, at han vil tage fri. Det kunne være rigtigt hyggeligt, sådan en forlænget weekend. Måske er der en god koncert, vi kan komme til også. Og helt sikkert, så bliver det rart at se min bror og hans kæreste på deres hjemmebane nummer 2. De bruger stort set lige meget tid i Hamburg som her i Aarhus.


Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *