Sådan laver du en god dating profil

Online dating er efterhånden noget, som flere og flere kaster sig ud i. Derfor er der også flere og flere, som netop skal ud i at lave en god datingprofil, så man kan komme til at møde og skrive med sine matches. Men hvordan laver man egentlig en god datingprofil, som giver folk lyst til at ville lære en bedre at kende? Der er forskellige måder at gribe det an på, så herunder kommer lidt inspiration.

En god, sjov og reel beskrivelse

Noget af det vigtigste, når man opretter en datingprofil, er selvfølgelig at lave en god og grundig beskrivelse af sig selv. For de fleste vægter alligevel personlighed en del højere end udseende, og derfor er det ret godt, hvis man kan beskrive sig selv på den sjoveste og bedst mulige måde.

Her kan man eventuelt lægge vægt på, hvad man kan lide at lave i sin fritid, hvilke ord man vil beskrive sig selv med – og eventuelt også hvad man søger. Så kan man selv bestemme, hvor sjovt eller seriøst det skal være, men det hele er i hvert fald med til at sige noget om, hvordan man er som person.

Velvalgte billeder

Man kan faktisk også fortælle rigtig meget om sig selv, og hvordan man er, ud fra de billeder, som man vælger på sin tinderprofil, så billederne kan man også med fordel bruge lidt ekstra tid på at udvælge. Det er selvfølgelig altid et ret godt tip at vælge nogle billeder, hvor man ligner sig selv, hvor man ser glad ud, og hvor man eventuelt også laver nogle af de aktiviteter, som man sætter stor pris på. Så tag et grundigt kig på telefonen og se, om der ikke nok skulle være nogle gode billeder, som vil være oplagte til en datingprofil.

Vigtigst af alt: Vær dig selv!

Det, som man dog altid bør tænke over, uanset om man vælger billeder, beskriver sig selv eller skriver med folk, er, at man skal være 100% sig selv. Når man netop opretter en profil, som folk, man gerne vil date, skal se, så kan man måske have en tendens til at “sælge sig selv” lidt bedre. Men det bedste tip er selvfølgelig altid at være helt sig selv. Man kan altid mærke det, hvis folk er sig selv og hviler i sig selv, så det er selvfølgelig også vigtigt i sammenhæng med at lave en god dating profil.

På datingssiden senior.dk kan du læse mere om, hvordan du får succes med en god dating profil.


Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *