Flyv med mor

Min mor og jeg har rejst på ferier sammen de sidste 15 år. Vi har været mange spændende steder: London, Malaga, New York, Japan, Mexico, Tyrkiet og flere spændende steder. Nu har vi så lige købt billige flybilletter til Thailand, og det glæder vi os begge til.

 

Hvordan rejser vi så sammen? Ja, der er da af og til, vi er uenige, men vi har fundet en god model – der i al fald virker for os. Måske du har nogle input til, hvordan du rejser med din mor?

 

Der er 30 år mellem min mor og jeg, og vi har forskellige rejsestil så at sige. Jeg rejser let, hvor hun pakker til enhver tænkelig lejlighed på vores tur. Jeg vil gerne ud at spise, se noget og gøre så meget som muligt, mens hun gerne vil sove længe og slappe af. Jeg vil gerne gå til så meget som muligt, hvor hun gerne vil have en taxi.. Jeg vil gerne møde de lokale, hvor hun er OK med turistoplevelserne. Ja, vi er meget forskellige, men vi har fundet et system, der virker for os.

 

For at få det til at lykkes, er vi begge åbne for kompromiser. Jeg tager mig af alt det praktiske og tager hensyn til min mor, hvor min mors opgave er at møde op og være så åben og fleksibel som muligt. Ellers gør vi sådan, at hvis min mor for eksempel ikke er interesseret i at se et museum, jeg gerne vil besøge, gør jeg det bare om morgenen, hvor hun så sover længe, og jeg så møder hende senere til frokost. Og min mor er så ellers frisk på at opleve, hvor vi nu er. Det vildeste var nok paragliding på Hawaii. Så kom at sted på tur med din mor. Der er billige flybilletter at få til mange spændende steder. Og uanset hvor du skal hen, er vores favorit hjemmesiden her: https://www.rejsepriser.dk/


Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *