Er du blevet single i en sen alder? Sådan finder du en ny kæreste

Stort set alle går gennem perioder i livet som single. Og det er kun naturligt, at man i nogle livsfaser ikke har fundet en partner, som man har den rette kemi med. Som ung oplever de fleste naturligt nok perioder som single. Det er meget normalt, at kærlighedens opstår i kortere perioder for så at falme igen.

Den første forelskelse er overvældende

Den første forelskelse kan opleves overvældende og man er stensikker på, at man har fundet den eneste ene. Men mange oplever ganske normalt, at der kan være stor forskel på forelskelse og kærlighed. Den første brusende forelskelse er for det meste af kortere varighed. Og når den forsvinder ser man typisk tingene i et lidt andet – og måske klarere – lys. Det er her man så småt finder ud af, om forelskelsen også fører til kærlighed.

Antallet af partnere falder med alderen

Som årene går og man bliver ældre falder antallet af forelskelser og partnere for de flestes vedkommende. Det er helt normalt. Og en del har måske endda fundet en partner for livet. Det sker for manges vedkommende typisk, når de er i deres tyvere. En del igen *tror* måske, at de har fundet deres livspartner, for så en hel del år senere at opdage, at ikke bare forelskelsen, men også kærligheden er forsvundet. Det sker for mange, når de måske har fået børn, som så er blevet gamle nok til at flytte hjemmefra. På dette tidspunkt forandrer hverdagen sig betragteligt og en del opdager måske lige pludselig, at de ikke længere har så meget tilfælles og at de måske er vokset fra hinanden.

En større befolkningsgruppe, som oplever dette er folk i fyrrene. Pludselig bliver deres hverdag revet op, når både børnene og deres partner er forsvundet og man står pludselig helt alene og skal til at opbygge en ny tilværelse.

For de flestes vedkommende er det naturligt, at tilværelsen skal inkludere en partner, som man kan dele tykt og tyndt med. Men hvor finder man så en ny kæreste, når man har passeret de fyrre og er blevet single?

40plus.dk er et godt sted at starte

40plus.dk er et naturligt valg for mange, som er blevet single lidt oppe årene. Dette dating site har specialiseret sig i at bringe personer, som har rundet de 40 år sammen. Er dette tilfældet for dig selv, kan du læse mere om at finde en ny kæreste på siden her, hvor du finder en masse god og relevant information samt idéer til, hvordan du kommer i gang.

Liver er ikke slut ved de 40

Livet er absolut ikke slut ved de 40. Mange vil måske endda sige, at det først rigtigt starter her. Selv om du bliver single lidt oppe i årene, er der masser af muligheder for at genfinde kærligheden. Det er bare om at klø på!


Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *