Billigste a-kasser og fagforeninger

Regninger, som alle dage vil være sure at betale, er, dem hvor man ikke ser resultatet i hverdagen, som ved strøm, TV eller internet. Når man betaler sit kontingent til a kasse og fagforening vil mange i flere tilfælde være en lille smule trætte af, at de betaler for noget, som de ikke bruger – især når det kommer til a kassen. Dette sker selvom begge beløb kan trækkes fra i skat.

Fagforeningerne får man især at se, når der skal forhandles løn og arbejdsvilkår, og her er man glad for, at man ikke selv skal sidde med chefen og stille krav. A kassen derimod fungerer som den stille sikkerhed, som man forhåbentlig aldrig får behov for at gøre brug af. Det ville nemlig typisk betyde, at man har mistet sit job, hvilket er noget de færreste går og håber på. Det er dermed et nødvendigt onde, som man ikke ligefrem elsker at betale, men som man i baghovedet ved er nødvendigt.

Beholde kontingent

Man kan ikke helt skære sit kontingent på a kasse og fagforening fra uden udsætte sig selv for stor risiko. Men man kan derimod finde priser, som man måske finder mere passende til det produkt man får. Der er penge at spare på dette område for de, der er villige til at lede, og med den frie konkurrence, der hersker på markedet er der dermed mulighed, at nogle kan fastsætte deres priser lavere end andre. Mulighederne er mange og det vil tage lang tid at gennemgå dem alle og til fulde forstå deres prisstruktur.

Fagforeninger og a-kasser | Liste med hele 672 i Danmark

Heldigvis, har trygt.dk udarbejdet en oversigt over de billigste a kasser og fagforeninger på markedet. Man kan så sammenligne og vurdere, om det ville være værd at skift a kasse for et billigere kontingent. Det betyder ikke, at man får et ringere produkt, som man eller typisk ser det i andre brancher. Det vil altid være en tanke værd, hvis man synes, at der afsættes for mange penge til a kasse og fagforening, og at differencen sagtens kunne bruges bedre andre steder.

Og selvom man måske stadig vil skære tænder når kontingentet for a kasse og fagforening skal betales, når mon ikke det kan frembringe et lille smil, når man får det samme, men betaler mindre end tidligere? Det behøver nemlig ikke være så dyrt, og det vil altid være en nødvendighed for at sikre sig selv og sin familie, og der vil altid være muligheder på et frit marked at blive fristet af de gode tilbud som konkurrenterne fremstiller.

Kilde: Pengeguru.dk A-kasse guide


Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *