Hvad er et ekspres lån?

Et ekspres lån (også kaldet et quicklån) er et forbrugslån, som du kan få i løbet af meget kort tid.

Ofte kan det klares med en simpel telefonopringning – eller endnu nemmere via internettet. Vælger du den sidste løsning, skal du bare udfylde et skema online på internettet. Derefter får du svar på, om du har fået lånet, i løbet af få minutter. Nemmere kan det ikke være.

Og til forskel fra banken, der udover at have lukket når man ofte skal bruge sit lån, så stiller udbyderne af ekspres lån heller ikke en masse spørgsmål. Så længe din økonomi ser nogenlunde fornuftig ud (dvs. at du har en rimelig indtægt), så er det normalt ikke noget problem at få et ekspres lån.

Ekspres lån er ikke en billig løsning

Et ekspres lån er naturligvis ikke den billigste form for lån. Du kommer trods alt til at betale for det mindre bureaukrati i forhold til banken. Til gengæld kan du være sikker på, at du altid har mulighed for at låne penge og endda låne penge uden sikkerhed, når du har brug for dem – også selvom det er fredag aften eller lørdag formiddag.

Læs meget mere om ekspres lån på www.smart-lån.dk, hvor du også finder en komplet oversigt over udbydere af lånene. På Smart-lån.dk finder du ligeledes altid gode tilbud på lån.


Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *