Bedre firmaarrangementer

Nu har jeg så været den sure dame i sekretariatet igen. Hende, der bare sender de sure e-mails ud via intranettet.
Jeg er ikke den sure dame. Jeg gør bare mit arbejde. Og en af mine chefer har virkeligt jagtet mig for at få de her evalueringer af det sidste firmaarrangement ind.

En opgave!

Det er en af de sværeste opgaver, man kan få: at inddrive evalueringer af noget som personalet har deltaget i for flere måneder siden. Jeg har sendt mails til alle med jævne mellemrum, men travlhed og almindelig ligegyldighed har bevirket, at vi kun har fået meget få udfyldte evalueringsskemaer tilbage. Så ham, der stod for arrangementet, er lidt sur. Jeg kan sådan set godt forstå ham. Jeg ville også være skuffet, hvis jeg brugte en masse tid på at lave et firmaevent, og så ikke fik nogen som helst feedback på det bagefter. Helt klart.

Et bedre event

Så jeg har skrevet sure mails. Ikke sådan nogle med trusler om død og ødelæggelse. Bare sådan nogle, der fortæller, at det ikke tager mere end 2 minutter at udfylde evalueringsskemaet, og at det vil være værdifuldt for os at få skemaerne tilbage i udfyldt stand så hurtigt som muligt. Og så med en lille trussel: ”Vi ved godt, at I havde en god dag, men hvis vi ikke får feedback, kan vi ikke planlægge et endnu bedre firmaevent for jer næste gang!”

Highland Games?

Jeg ved, at ham, der som regel tager sig af at arrangere firmafesterne allerede, har noget i gang med teambuilding og spændende ting og sager. Han har talt noget om Highlandgames. Sådan noget med at få alle til at spille på sækkepiber og lade, som om at de bor oppe i Skotland. Han er glad for fester og elsker at finde på sjove indslag. Han har også en nødplan i ærmet: Kan der ikke blive lavet et godt teambuilding kursus med highlandgames, så kan der i det mindste blive lavet noget skattejagt med efterfølgende whisky-smagning. Whisky fra Skotland.

Jo, jo, jeg har insiderviden på den front. Måske fordi han altid kommer forbi mit kontor for at høre, om der er kommet en evaluering af sidste firmaevent ind. Og når vi sådan ca. taler sammen hver dag, så kan det jo slet ikke undgås, at han fortæller mig om de planer, han har for de næste arrangementer.

Næste skridt

Måske skulle jeg skrive en mail til alle om, at jeg ved noget, som de ikke ved, og at jeg kan give dem, hints, hvis de sender mig deres evalueringer snarest? Kan man lokke dem til at bruge 2 minutter af deres kostbare tid på at sætte 10 krydser på et lille skema med det? Jeg har jo fået at vide, at det er helt op til mig, hvordan jeg formulerer beskederne til alle kollegaerne. Så længe vi bare får de evalueringer tilbage i tide, inden det næste firmaarrangement skal afholdes.

Det næste event bliver i øvrigt den årlige fødselsdagsfest for firmaet. Temaet bliver halloween. Det er et nyt tiltag, som vores festarrangør har fundet på.


Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *