Udleje lejlighed i København?

På næste lørdag skal jeg giftes med verdens dejligste pige, efter at vi har været kærester i godt og vel tre år og boet sammen de seneste to og et halvt år. For et par måneder siden friede jeg til hende, og jeg var så heldig, at hun sagde ja med det samme – ja rent faktisk sagde hun endda ja tak, kan jeg huske.

Som sagt har vi boet sammen i to et halvt år og levet sammen som mand og kone. Vi har endnu ingen børn, og i den tid, vi har boet sammen, har vi faktisk aldrig talt om at gifte os, for ingen af os følte vist behov for at få papir på den anden.

Men der er en speciel baggrund for, at jeg valgte at fri til Isabella. Der skete nemlig det, at det firma, hvor jeg arbejder som ingeniør, tilbød mig at blive udstationeret i Dubai i et år i forbindelse med et stort byggeprojekt, som firmaet er involveret i.

Jeg overvejede tilbuddet sammen med Isabella, som er i gang med sin uddannelse til tandlæge. Selv har jeg hele tiden været meget fristet af udsigten til et år i Dubai, men jeg har bestemt ikke lyst til at undvære Isabella i den periode.

Og så var det, at Isabella tilbød at rejse med mig, for hun mente nok, at hun kan forsinke sin uddannelse med et år. Det blev jeg meget glad for og følte også, at hendes ide måtte være et sikkert bevis på, at hun vil holde fast i mig. Og derfor besluttede jeg mig så til at fri til hende.

Men der er en række praktiske ting, der skal på plads, når man sådan skal flytte til udlandet i et år. Vi har en dejlig lejlighed her i København, som vi meget gerne vil beholde, så den står klar til os, når vi vender hjem igen. Så vi er gået i gang med en løsning på det problem, og det har allerede vist sig, at det ikke er så svært at fremleje lejlighed her i byen.

Vi er i kontakt med et firma, som har specialiseret sig i den slags, og meldingen fra firmaet er, at det normalt er nemt nok at finde kunder til udlejning af boliger i København, også selv om der er tale om et tidsbegrænset lejemål.

Vi må dog nok se i øjnene, at det kommer til at koste os lidt, for vi kan næppe regne med at få hele vores husleje dækket, når lejligheden skal udlejes i et begrænset tidsrum og helst til en lejer, der vil leje den møbleret. Det firma, der skal leje den ud for os, har gjort opmærksom på, at udlejning af lejlighed med tidsbegrænsning altid vil koste udlejer noget på huslejen. Men det kan vi leve med, for mit firma stiller gratis bolig til rådighed for os i Dubai.

I går havde vi et møde hjemme hos os med en repræsentant for firmaet, som mener, at det bliver ret nemt at udleje lejlighed i vores tilfælde.


Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *