Psykologhjælp efter skilsmisse

Min mand og jeg er blevet skilt, og det er svært at komme videre. Han havde en affære, og jeg føler mig ene og forladt. Det er nu et halvt år siden skilsmissen, og jeg besluttede mig til at få psykologhjælp. Jeg har nu gået der en måned, og jeg er så lykkelig for, at jeg gik i gang med psykologhjælp. Jeg regner med at gå der en måned mere og håber så derefter at være kommet så meget videre med mig selv, at jeg kan begynde mit nye liv. Jeg fandt den bedste til psykologhjælp her: https://nordiskkrisekorps.dk/

 

Her er nogle gode råd og erfaringer, som jeg har skrevet mig bag øret i min psykologhjælp, som jeg gerne vil dele med dig:

 

Lad være med at isolere dig selv, men ræk ud til andre for hjælp og støtte. Det er en vigtig del af at hele efter en skilsmisse. Du føler måske, at du bare vil være alene men at isolere dig, gør det bare værre.

 

Særligt mennesker, der selv har været gennem smertefulde brud og skilsmisser, er gode at have at tale med. De ved, hvad du går igennem og er et eksempel på, at der er lys for enden af tunnelen, at du bliver et helt menneske igen, og at der er muligheder for et nyt forhold.

 

Søg mennesker, der har en positiv indflydelse på dig og som giver dig energi. Det er vigtigt, at du føler, at du kan være fuldstændig åben og få gode råd og en positiv feedback.

 

Hvis du føler, at du har mistet dit sociale netværk gennem skilsmissen – det sker af og til – så gør en indsats for at finde nye venner og bekendtskaber. Du kan måske være del af en netværksgruppe, finde en hobby, gå til kunstudstillinger eller hvad der nu interesserer dig.


Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *