Klinik Velvære med Hjertet

Jeg mødte den anden dag en spændende dame i bussen! – Hun hed Betty Koudal og fortalte, at hun er indehaver af en klinik, hvor hun behandler mennesker, der er ude af balance psykisk. Klinikken hedder Velvære med Hjertet, www.bkoudal.dk Jeg tænkte, at det måtte være en god ide at opsøge Betty Koudal, da jeg ofte har følt mig – ikke meget, men alligevel – ude af balance psykisk. – SÅ “hvad kunne det dog skade at prøve”, tænkte jeg, da jeg var steget af bussen og havde haft en meget lang og god snak med Betty.  Jeg syntes, det skulle afprøves, selvom jeg syntes, at selve det, Betty Koudal arbejder med, lød liiige rigeligt mærkeligt! – Men jeg er også af den indstilling, at jeg kan ikke tillade mig at kritisere eller afvise noget, som jeg aldrig havde hørt om endsige set omtale. – Det føler jeg ikke, jeg kan tillade mig, og derfor bestilte jeg også ret hurtigt en tid hos Betty Koudal. – Jeg var alligevel FOR nysgerrig.

Jeg havde bestilt en tid en torsdag formiddag kl 10,00.- Jeg havde i forvejen fået besked af Betty Koudal om, at hun ikke ønskede en masse oplysninger om mig på forhånd. Betty ønsker at “se” det enkelte menneske gerne uden forhåndsviden, hvor det kan lade sig gøre. – Meget ofte føler mange jo, at de skal fortælle en behandler ALT på forhånd. – Men det er sådan set også OK, hvis folk fortæller alt muligt om sig selv INDEN den første behandling hos Betty.- Men det er ikke det, som Betty Koudal nødvendigvis ønsker. Så jeg var temmelig spændt, da jeg mødte op til MIN første konsultation hos Betty, for HVAD ER det, den kvinde i grunden arbejder med, og hvad KAN hun i grunden?

Ja, jeg blev meget overrasket! – Betty Koudal bød mig stille og roligt velkommen i sin klinik, Klinik Velvære med Hjertet, som ligger i et lille hus midt ude i et grønt område, tæt ved vandet og tæt ved en golfbane.- Faktisk var en nylig klient bange for at køre “midt imellem golfbaner” ud til klinikken af bekymring for at få en golfbolf i panden!!! 🙂

Selve behandlingen i klinikken hos Betty foregår meget, og især ved den første konsultation – ved at Betty LYTTER til det enkelte menneske.- Det er ret fantastisk at føle sig SET og ikke mindst HØRT af Betty. Det er ellers ikke altid det, jeg ellers har oplevet, når jeg har konsulteret forskellige behandlere, især ikke indenfor det mere “etablerede” system. – Jeg sad og fortalte om det, der “plagede” mig, selvom mine problemer sådan set ikke er videre voldsomme, og slet ikke i forhold til de problemer, som mange andre kommer med i Klinik Velvære med Hjertet hos Betty.

Og Betty LYTTEDE til mig og var god til at “prikke” til mig, hvis jeg var ved at gå i stå i min fortælling, og ind imellem ikke syntes, at det var videre interessant, det jeg havde at fortælle.- Men selv ganske små problemer blev taget seriøst. – Med det resultat, at jeg gik fra klinikken med følelsen af, at i dag havde der endelig været et menneske, der tog mig seriøst. Glæder mig allerede nu til næste gang, jeg mødes med Betty, hvor hun så vil hjælpe mig af med mine problemer.


Disclaimer

One thought on “Klinik Velvære med Hjertet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *