Behøver jeg en personlig træner?

For mange som skal vælge en personlig træner, er det typiske spørgsmål, om man overhovedet behøver en personlig træner?

Og nej – du behøver på ingen måde en personlig træner. Der kan dog være mange fordele ved at have en træner, og det kan virkelig skubbe din træning i den rigtige retning.

Men før du skal beslutte dig for, om du overhovedet skal have en træner, så skal du naturligvis vide hvilke fordele der er, ved at have din egen træner – og dem får du et par af her:

Din træner bliver planlagt optimalt

Den største fordel ved at have en personlig træner er unægtelig, at din træning bliver optimalt planlagt.

Det vil sige, at din træning bliver struktureret korrekt i forhold til dine målsætninger,  behov og ikke mindst dine forudsætninger.

Og hvorfor er det så vigtigt?

Du kan naturligvis sagtens bare træne, som du har lyst til, men det opnår du desværre ikke gode resultater af – hvert fald ikke de resultater, du kunne have opnået med velstruktureret træning.

Velstruktureret træning vil sige træning som har den rigtige frekvens, volumen, intensitet, øvelsesvalg og en masse andet, i forhold til lige netop dine behov og mål – og det kan være svært at planlægge korrekt selv.

Det er nemlig ikke lige meget hvordan du træner, såfremt du ønsker fantastiske resultater. Og det er uden tvivl – for mange – der hvor en personlig træner virkelig kan gøre en forskel.

Så hvis du vil sikre dig at din træning er planlagt optimalt, så er en personlig træner en god løsning.

Bliv motiveret

Hvis du allerede har godt styr på din træningsplanlægning, eller selv hvis du ikke har, så vil en personlig træner altid hjælpe med at give dig et enormt motivationsboost – og det kan gøre en verden til forskel.

Pludselig begynder du at få lysten til at træne igen, og endnu vigtigere, så får du lysten til at træne seriøst, når du er i træningscenteret.

Der der vil altid være en stor forskel mellem at træne i form af ”at få det gjort”, kontra det at gøre det seriøst og bruge energi på det. Og motivationen til at gøre netop dette, får du med en dygtig personlig træner – hvilket giver dig fremgang i din træning.

Bliv forpligtet

Dette punkt er lidt i forlængelse af ovenstående, men den kræver alligevel sit eget punkt.

En personlig træner kan foruden at motivere dig, også sørge for at du føler dig forpligtet til at få trænet og følge dit program – på samme måde som en træningskammerat ville gøre det.

Det lyder måske lidt ”træls”, men det er det på ingen måde. Det er i nemlig i høj grad en vaneændring, og derfor skal det ikke forstås som en sur tjans – selvom det lidt kan lyde sådan. Det betyder blot at du er mere tilbøjelig til at komme afsted, fordi du helt simpelt føler, at du har en grund til det.

Bliv klogere på træning

Det sidste punkt er uden tvivl en kæmpe fordel, for det er nemlig noget du kan bruge fremover.

Et forløb med en personlig træner giver dig gode resultater – men det giver dig også brugbar viden og indsigt i træning og kost, som du altid kan bruge fremover.

Det vil altså sige, at når du har haft et forløb med en kompetent træner, så kan du efterfølgende planlægge din egen træning langt bedre end før – og dermed fortsætte med at opnå gode resultater.

Få dig en personlig træner

Nu har du fået fire gode grunde til at få en personlig træner, og så er det ellers bare at komme igang. Hvis du ikke lige ved, hvor du finder en dygtig træner, så kan du gå ind på www.fitproject.dk og få 3 gratis tilbud fra personlige trænere som passer til dine behov.

Hos Fit Project kan du naturligvis altid finde en personlig træner nær dig. Eksempelvis kan du få tilbud fra personlige trænere i København, hvis du bor i eller


Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *